Workshop

WORKSHOP/KURSUS I IMPROVISATION

Bliv en stærkere formidler, vær forberedt på det uventede, få et fælles sprog.

Du er med til at bestemme hvor fagligt og hvilken vinkel der skal lægges på workshoppen eller forløbet. En af Danmarks bedste og mest rutinerede improvisationsskuespillere kommer ud til jer og faciliterer en workshop i improvisation.

Vi arbejder med de grundregler der gør det muligt at improvisere sammen. 

-Sig ja til alt og byg videre

-Slip kontrollen og lad hjernen arbejde effektivt

-Vær på dybt vand og find hjem

-Udnyt de uundgåelige fejl og forstyrrelser

-Face the fear – alle bliver udfordret, ingen bliver udstillet.

Så hvad enten I bare skal have en sjov eftermiddag eller I ønsker at gå mere i dybden med evnen til at improvisere, så giv os et kald på 60130414 og lad os sammen finde formen på jeres arrangement.

Al undervising foregår på gulvet, så den teori og de værktøjer vi kommer med bliver forankret viden i jeres krop. – Og så er det altid super sjovt.

EFTERSKOLE WORKSHOP

Kosmonauterne på efterskole

Lad professionelle impro komikere overtage undervisningen med en eftermiddags workshop i improvisation og et show efter aftensmaden.

Kosmonauterne på efterskole

I workshoppen, som er tilrettelagt til at vare 1½ time bliver eleverne klogere på hvad improvisation kan bruges til. Udover at være en komisk underholdningsform kan improvisation så meget mere.

Grundstenen i improvisation er at sige ja til hinandens bud og bygge ovenpå. Denne færdighed påvirker elevernes evne til at arbejde med innovation og entreprenørskab.

I improvisation er fejlene noget vi fejrer og det er med til at skabe en kultur hvor der åbnes for kreativiteten og en større accept af hinanden og fællesskabet.

“Forrygende morsomt! Kosmonauternes besøg på Svenstrup Efterskole var sjovt, intelligent, gennemført og velspillet impro når det er allerbedst! Det er en oplevelse værd for alle med hang til humor! Fantastisk skuespil under kyndig ledelse!”

Udtalelse fra Line Kildegaard Mynster, lære på Svenstrup Efterskole

Det får i:

→  Eleverne deles i hold af max. 30 elever, og undervises af erfarne undervisere, som samtidig er en del af Kosmonauterne.

→  Kosmonauterne afslutter dagen med et interaktivt comedy show.

→  Workshop i improvisation: 60 min

→  Show med Kosmonauterne: 45 min

Faciliteter

→  Lokaler med plads til eleverne.

→  Forplejning til skuespillerne, samt et rum hvor vi kan opholde os inden showet.

→  Ved mere end 120 elever har vi brug for microportere.

Tøv ikke med at give os et ring på 60130414 eller send en forespørgsel på knappen herunder.