Workshop

POLTERABEND WORKSHOP

Leder I efter en aktivitet hvor alle er med, men med hovedpersonen i fokus?

Har I brug for et sjovt ryste-sammen indslag til en polterabend eller lignede, så kan impro comedy måske være noget for jer. Vi starter med en introduktion til formen og nogle øvelser der skaber sammenhold og tillid i gruppen. Derefter vil vi arbejde med øvelser der får deltagerne til at bruge deres første indskydelse og tænke hurtigt og ikke mindst får grinet frem.

Det gælder ikke om at være genial men om at sende ”bolden” videre. Når deltagerne til sidst er trykke i formen vil de blive delt op i hold som konkurrere mod hinanden i impro-comedy øvelser. Ingen vil blive udstillet og alt er med et glimt i øjet. I skal grine af og med hinanden. Det er en perfekt kick-start en sjov dag.

EFTERSKOLE WORKSHOP

Kosmonauterne på efterskole

Lad professionelle impro komikere overtage undervisningen med en eftermiddags workshop i improvisation og et show efter aftensmaden.

Kosmonauterne på efterskole

I workshoppen, som er tilrettelagt til at vare 1½ time bliver eleverne klogere på hvad improvisation kan bruges til. Udover at være en komisk underholdningsform kan improvisation så meget mere.

Grundstenen i improvisation er at sige ja til hinandens bud og bygge ovenpå. Denne færdighed påvirker elevernes evne til at arbejde med innovation og entreprenørskab.

I improvisation er fejlene noget vi fejrer og det er med til at skabe en kultur hvor der åbnes for kreativiteten og en større accept af hinanden og fællesskabet.

“Forrygende morsomt! Kosmonauternes besøg på Svenstrup Efterskole var sjovt, intelligent, gennemført og velspillet impro når det er allerbedst! Det er en oplevelse værd for alle med hang til humor! Fantastisk skuespil under kyndig ledelse!”

Udtalelse fra Line Kildegaard Mynster, lære på Svenstrup Efterskole

Det får i:

→  Eleverne deles i hold af max. 30 elever, og undervises af erfarne undervisere, som samtidig er en del af Kosmonauterne.

→  Kosmonauterne afslutter dagen med et interaktivt comedy show.

→  Workshop i improvisation: 60 min

→  Show med Kosmonauterne: 45 min

Faciliteter

→  Lokaler med plads til eleverne.

→  Forplejning til skuespillerne, samt et rum hvor vi kan opholde os inden showet.

→  Ved mere end 120 elever har vi brug for microportere.

Tøv ikke med at give os et ring på 60130414 eller send en forespørgsel på knappen herunder.