om os:

Kosmonauterne har eksisteret siden den spæde start på Café Alibi i Odense for mere end 15 år siden.

Kosmonauterne er flere gange kåret som Danmarksmester i Teatersport. Vi er en af de absolut mest succesrige grupper i Danmark.

Kosmonauterne er en fast gruppe af komikere, men bruger også en håndfuld forskellige komikere for at holde os selv skarpe og innovative.

Hver måned spiller vi for en altid udsolgt sal i Odense. Derudover kan vi oplevelses i København, Århus og Kolding og måske i din by, tjek vores kalender for at se om vi kommer til din by. 

Vi har mange bookinger til private arrangementer, Firma arrangementer og workshops i Impro Comedy.

På holdet har der gennem tiden været flere at de store navne indenfor dansk comedy, Anders Fjelsted, Jacob Taarnhøj, Troels Malling med flere.

Hvem er kosmonauterne?

Morten
Givskud

Morten er værten der styrer spillet og guider alle gennem legene. “Giv et bud” er hans foretrukne sætning fra scenen, og skaber dermed den nødvendige kontakt mellem skuespiller og publikum!

Lars
Udengaard

Tryllekunstner og Impro skuespiller. Lars ernærer sig 100% som tryllekunstner og impro skuespiller. Han er faktisk huskunstner under statens kunstråd i improvisation. Se larsu.dk

Sune Roholt
Mortensen

Sune er uddannet Dramaturg fra Århus Universitet og har gået på improvisations skolen IO i Chicago. Han har spillet teater og undervist med fokus på Improvisationsteater i mere end 20 år. Har også erfaring som skuespiller og instruktør.

Morten Kamuk
Andersen

Morten har blandt andet lagt stemme til tegnefilm, medvirket i tv serier og spillet flere gange på Comedy Zoo. Når Morten ikke står på scenen arbejder han med teaterforestillingers visuelle udtryk som scenograf. Se KamukCreations.dk.

Susanne Billeskov

Susanne har mere end 40 års erfaring på de skrå brædder. Hun har i dag et aktivt virke som teater og filmskuespiller, instruktør, underviser og Improskuespiller. Se susannebilleskov.dk