Team-building

Skal personalegruppen have en sjov og brugbar oplevelse? Så brug os til teambuilding.

Vi tilbyder workshops i improvisation. Det er en grundig indføring i principperne i impro comedy. Vi skal selvfølgelig grine med, og af hinanden, men ingen bliver udstillet og det meste foregår i grupper.

Grundprincipperne i improvisation understøtter samarbejde, kommunikation og innovation.

Efter workshoppen kan vi afslutte med et impro comedy show, hvor kursisterne kan se de nyligt lærte redskaber blive foldet ud.

Improvisation bygger på 5 grundsten

Sig ja og….

ved at acceptere din medspillers bud og bygge videre på det skaber I sammen en scene. Dette kan overføres direkte til jeres udviklingsområder. Ved at sige ja og bliver I bedre til at undersøge muligheder og løsninger.

2 ører og en mund.

Lytter du altid til dine kollegaer. Her trænes der i at lytte mere end snakke, for på den måde undgår vi misforståelser. I impro er aktiv lytning det vigtigste værktøj.

Fejlene er din ven

Vi giver os selv lov til at fejle. Ofte er fejlene med til at give os karakter. Ved at lære at omfavne fejlene og bruge disse bliver vi i stand til at komme videre med et godt resultat.

Spil spillet

Ved sammen at definere udgangspunktet bliver vores kommunikation skarpere. En scene i improvisation bliver bedst når spillerne har samme forståelse af indholdet. Derfor øver vi os i at finde fælles udgangspunkt.

Slip kontrollen

Det er ikke dit ansvar alene at nå i mål. Hvis du tør slippe kontrollen og se hvad der sker vil du opdage at andre, der normalt ikke tager styringen, træder i karakter. Sammen vil I kunne nå længere i jeres udvikling og arbejdsgange ved at slå hjernen fra som vi siger i impro.

Prisen afhænger af antal deltagere og evt. show efter workshoppen, så kontakt os venligst for et tilbud.