Impro til børn

Hvem er bedre til at improvisere end børn? At lege og at få 2 og 2 til at blive til 5.

Men glemmer børn at lege? Vi elsker det i Kosmonauterne og har derfor skabt et innovativt koncept hvor børn, sammen med os, skaber en ny fortælling. En fortælling der aldrig er lavet før og som ingen af os kan lave alene.

Eventyrlige rejsefortællinger

Improgruppen Kosmonauterne bruger børnenes feriefortællinger til at lave én stor fortælling om en rejse. Hele vejen igennem er børnene med til at finde på hvad der nu skal ske. De kommer med forslag ud fra det de husker fra deres egne ferier. Børnene er ikke bare med til at finde på, de er også med på scenen sammen med de to skuespillere. Børnene kommer på skift på scenen og skal lægge lydeffekter til sjove ferieminder som f.eks. en tur til Vesterhavet, Odense i regnvejr, en tur på vandscooter eller i Tivoli.
Derudover inviteres børnene til at agere som skuespillere som en del af fortællingen om eksempelvis den udenlandske kok fra Kreta, der skal lave en pizza, den ene som kokken, den anden som kokkens arme. Det hele er improviseret frem af en af Danmarks bedste improgrupper.2 Kosmonauter kommer på besøg med kufferten fuld af parykker og jakker, som børnene ifører sig undervejs. Forestillingen varer ca. 45 minutter og kan handle om “En dag på skolen” eller en hel opdigtet historie om “Vores skole i 2050” Eller hvad I lige har af emner i øjeblikket.
Tøv ikke med at give os et ring på 60130414 eller send en forespørgsel på knappen herunder.