Firmafesten

Trænger I til at grine lidt af jer selv, så er et show med Kosmonauterne løsningen. Det hele tager udgangspunkt i jeres bud, derfor kommer showet til at handle om jer.

Vores sketches laves over en fast skabelon, som vi har forfinet over de sidste 15 år i over 500 shows. Ofte laver vi en sketch ud fra en situation på jeres arbejdsplads. Vi dykker ned i jeres udfordringer eller bare køen ved kaffemaskinen.

I kender måske teatersport fra TV programmerne ”Rundt på gulvet”, ”Hatten rundt” hvor Niels Olsen, Søren Østergaard og co. blev styret ud i mproviserede sange og sketches. Det er et godt billede på hvad der foregår.

Vi tager udgangspunkt i lige det I ønsker. Er det værdierne der skal støves af, eller trænger I bare til et godt grin over jeres hverdag, så send en forespørgsel

Måske tager vi chefen op og spiller en dag på kontoret. Eller vi tager kollegaer op til at lave lydeffekter eller til at føre os rundt på scenen som marionetdukker. Ingen bliver udstillet og vi har 15 års erfaring i at spotte dem der har lyst og lade resten ånde lettet op.

Vi tilbyder to løsninger:

  1. Vi kommer som vi altid gør og laver et show ud fra jeres bud. På den måde laver vi vores bud på en humoristisk måde på jeres hverdag og evt. de udfordringer I står i.
  2. Vi sidder med til de forskellige oplæg og samler hovedpunkterne sammen. Til sidst slutter vi dagen af med en humoristisk opsamling, hvor vi kan gå mere i dybden med jeres bud. Denne løsning anbefales da I ikke blot får et godt grin, men også får forankret dagens læring via humor.

Tøv ikke med at give os et ring på 60130414 eller send en forespørgsel på knappen herunder.

På Det Økologiske Topmøde på Lundsgård Gods den 24. oktober satte Kosmonauterne latterstikket i en alvorlig dagsorden om FN’s Verdensmål. På kort tid formåede Kosmonauterne at opsamle vigtige budskaber fra dagens debatter og oplæg, tilføre humor og latter for til sidst at få et samlet publikum til at grine højlydt og længe af Kosmonauternes improvisationer – og måske også grine af sin egen selvhøjtidelighed. Tak for jeres skarphed og bidrag til et vellykket Topmøde.

Claus Brandstrup Odense Kommune